Előfizetői tartalom

Intenzív csata zajlik Ukrajnában – Videót raktak fel a fronton harcoló orosz katonák

Portfolio
Az elmúlt napokban kifejezetten intenzív harcok zajlottak a Luhanszk megyében található Kreminna térségében: úgy néz ki, az ukránok által sokáig nagy erőkkel ostromlott térségében most az oroszok vették át a kezdeményezést. A harctéri videók folyamatosan érkeznek, nemrég egy orosz gyalogsági alakulat töltött fel egy lövészárokban készült felvételt a harcokról.

Az elmúlt napokban átfogó támadást indított az orosz haderő a Donbaszban: Vuhledar és Bahmut mellett Kreminna térségében is elkezdtek nyomulni az orosz katonák, páncélosok. Kreminna azért érdekes, mert itt sokáig az ukrán haderő támadott, annak érdekében, hogy elérjék az orosz haderő által nyáron elfoglalt Szeverodonyeck és Liszicsanszk városokat. Nemrég egy orosz gyalogsági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés