Előfizetői tartalom

Kiszivárgott: ezek lehetnek az évfordulós tizedik uniós szankciós csomagban

Portfolio
A javaslatokat ismerő személyek szerint az Európai Unió új szankciócsomagot készül javasolni Oroszország ellen, hogy tovább korlátozza annak a háborús gépezetét. Ursula von der Leyen kabinetfőnöke, Björn Seibert a hétvégén tájékoztatta az uniós nagyköveteket az Oroszország elleni 10. szankciócsomag terveiről a Politico értesülései szerint.

Az Európai Bizottság egyrészről nehézgépjárművekre - köztük a teherautókra és az erdészeti és mezőgazdasági ágazatban általában használt gépekre - vonatkozó exportintézkedéseket, valamint az orosz gumi és aszfalt behozatalára vonatkozó lehetséges korlátozásokat javasol. A csomag további kiviteli tilalmakat is tartalmaz az olyan elektronikai alkatrészekre vonatkozóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés