Előfizetői tartalom

Megszólalt Európa fekete báránya: elmondta, szerinte ki a felelős az Ukrajnában zajló háborúért

Portfolio
Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök, a jelenleg kormányzó jobboldali koalíció egyik pártvezére vasárnap kijelentette, kormányfőként nem találkozna Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. Vlagyimir Putyin orosz elnök közeli barátjaként elhíresült prominens olasz politikus hozzátette, ennek oka egyszerűen az, hogy az ukrán elnököt hibáztatja az Oroszországgal vívott háborúért - írta meg a Reuters.

Berlusconi, akit korábban is az orosz elnök közeli barátjaként ismertek, legutóbb az olasz előrehozott választások előtt tett állásfoglalást Oroszország ukrajnai inváziója mellett. A volt olasz elnök akkor azt mondta, hogy Putyint belekényszerítették a háborúba, és az eredeti terv az volt, hogy az orosz erők egy hét alatt elfoglalják Kijevet, a jelenlegi ukrán elnököt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés