Előfizetői tartalom

Ukrán főparancsnok: olyan feltételek kellenek, hogy Oroszország soha többé ne támadhassa meg Ukrajnát

MTI
Ukrajna győzelme nemcsak területeinek felszabadítását jelenti, hanem olyan feltételek megteremtését is, az ukrán fegyveres erők olyan szintű megerősítését, hogy Oroszországnak soha többé ne legyen lehetősége megtámadni Ukrajnát - jelentette ki Valerij Zaluzsnij, az ukrán fegyveres erők főparancsnoka abban a hétfői telefonbeszélgetésében, amelyet Christopher Cavoli amerikai tábornokkal, az Egyesült Államok Európában állomásozó egységeinek, illetve a NATO európai egységeinek parancsnokával folytatott.

Végtelen háború? Egy éve tart az orosz-ukrán háború: mik most a kilátások? Ebben a témában rendezzük meg következő online klubunkat a Signature előfizetőink számára. Vendégünk lesz Jójárt Krisztián biztonságpolitikai szakértő és Kaiser Ferenc egyetemi docens. Információ és jelentkezés Zaluzsnij...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés