Előfizetői tartalom

Összeomló orosz offenzíva, tárgyalások az ukrán vadászgépekről - Háborús híreink kedden

Portfolio
Egyre több jel utal arra, hogy az orosz csapatok által Vulhedar környékén indított hétvégi offenzíva súlyos kudarcba fulladt, melynek során ismét fájdalmas vereséget szenvedett el a reguláris haderő ékének számító 155. gárda. Jens Stoltenberg NATO-főtitkár a hétfői napon bejelentette, hogy ma kezdik meg a tárgyalásokat az Ukrajnának szánt modern, nyugati vadászbombázókról, mindeközben pedig megkezdődött a katonák kiképzése a német Leopard 2-es harckocsikra.

2023. február 15. 06:56 Megosztás Új percről percre közvetítésünk Szerdán is követjük az ukrajnai háború eseményeit. Percről percre közvetítésünk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 02. 15. Szorul a hurok Bahmutnál, tanácskoznak a NATO-országok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés