Előfizetői tartalom

Evakuálják Bahmut lakosságát az ukránok, közben az erősítés ömlik a városba - Háborús híreink pénteken

Portfolio
A napokban nagyobb ukrán erősítés érkezett Bahmutba, az orosz haderő is elismerte, hogy bár a magaslatokat ellenőrzik a város körül, egy utánpótlási útvonala még mindig van az ukránoknak. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök arról beszélt a BBC-nek: azért nem akar területeket feladni a békéért, mert szerinte Oroszország később visszajönne újabb területekért. Ukrajna diplomáciai vitába került Romániával. Elrendelték az ukrán hatóságok Bahmut civil lakosságának kimenekítését, de a város feladásáról nincs szó. Cikkünk folyamatosan frissül az ukrajnai háború eseményeivel.

2023. február 17. 22:08 Megosztás Brutális veszteségeket szenvedhetett el a Wagner csoport A Fehér Ház pénteken közölte, a Wagner orosz zsoldoshadsereg több mint 30 ezer embert veszthetett eddig az ukrajnai harcokban – írja a Sky News. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés