Előfizetői tartalom

Találkozott Putyin és Lukasenka

MTI
Fehéroroszország száz százalékig teljesítette azokat a kötelezettségeit, amelyeket Oroszországgal szemben biztonsági megállapodásuk keretében vállalt a tavalyi évre - jelentette ki Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök, amikor orosz hivatali partnere, Vlagyimir Putyin pénteken fogadta őt Novo Ogarjovó-i rezidenciáján.

Lukansenka arról is beszélt, hogy Fehéroroszország "nem nagy" orosz műszaki támogatással csatarepülőgépek gyártásába tudna kezdeni. A fehérorosz elnök szerint a nyugati országok nem tudták ellehetetleníteni Oroszország és Fehéroroszország IT-iparát, az importhelyettesítés ezen a téren teljes lendülettel folyik. "Nem mondhatom, hogy minden kérdést megoldottunk, de volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés