Előfizetői tartalom

Példátlan havazás sújtja az afrikai országot, hókotrókkal teszik megközelíthetővé a településeket

MTI
Példátlan havazás sújtja Marokkó délkeleti részét a hétvége óta, a zord időjárás mintegy 24 ezer családot és 80-nál is több települést érint. Szanae Berdikh, az V. Mohamed Alapítvány a Szolidaritásért kommunikációs igazgatója elmondta, ha minden a tervek szerint halad, a rendelkezésre álló 88 hókotró segítségével 75 település megközelíthetővé válik hétfő estére.

Példátlan havazás sújtja Marokkó délkeleti részét a hétvége óta, a zord időjárás mintegy 24 ezer családot és 80-nál is több települést érint. A hatóságok közlése szerint Zagorában és Varzázában a legkritikusabb a helyzet, de várhatóan hétfőre valamennyi, a külvilágtól elzárt települést sikerülhet megtisztítani és kiszabadítani a hó fogságából. A Marrákestől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés