Előfizetői tartalom

Yellen: Ukrajnának még több pénz, Oroszországnak szankciók kellenek

MTI
Ukrajna pénzügyi támogatásának a fokozására szólított fel Janet Yellen, az Egyesült Államok pénzügyminisztere a G20-ak pénzügyminisztereinek jegybankelnökeinek a konferenciáján az indiai Bengaluruban, jelezve, hogy az Egyesült Államok további 10 milliárd dolláros gazdasági támogatási csomagot állít össze az elkövetkező hetekben.

Janet Yellen Ukrajna számára egy hitelcsomag "mihamarabbi" összeállítására szólította fel sajtókonferenciáján a Nemzetközi Valutaalapot (IMF). "Ahogy Biden elnök is leszögezte, kiállunk Ukrajna mellett, ameddig csak szükséges" - mondta, hozzátéve, hogy "az itteni tanácskozásnak is Ukrajna folyamatos és robusztus támogatása lesz az egyik fő témája". Ukrajna jelenleg egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés