Előfizetői tartalom

A világ magára hagyta Szíriát, ahol puszta kézzel próbálják eltakarítani a földrengés következményeit

Az évek óta polgárháború sújtotta Szíriát is erősen érintették az elmúlt hetek földrengései, és még ha kevesebb is a halálos áldozatok száma, a nemzetközi segélyek is sokkal kevésbé jutnak el az országba. A kialakult helyzet kezelésére egészen eltérő lehetőségei vannak a kormány és az ellenzék által ellenőrzött részeknek. Az azonban mindkét esetben igaz, hogy messze nem érkezett elég segítség. A rendelkezésre álló erőforrások a mostani helyzet kezelésére sem biztos, hogy elegek, egy újjáépítésre pedig biztosan elégtelenek.

Törökország mellett Szíriát is jelentősen érintették az elmúlt hetek földrengései. Az országban már eddig is nagyon sok kihívással szembesültek a lakosok, azonban a mostani helyzet az eddig is éppen csak az életben maradáshoz szükséges feltételeket biztosítani tudó emberek számára már elviselhetetlenné tette a helyzetet. A kilátástalanság olyan mértéket öltött, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés