Előfizetői tartalom

Kína fegyvereket adna az oroszoknak? Amerika zárt ajtók mögött megfenyegette őket

Portfolio
Kína egyelőre nem mozdult el afelé, hogy potenciálisan halált okozó fegyvereket - például drónokat - adjon Oroszországnak. Az Egyesült Államok zárt ajtók mögött világossá tette, hogy egy ilyen lépésnek súlyos következményei lennének - mondta vasárnap Jake Sullivan, a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadója a Reuters beszámolója szerint.

Pekingnek meg kell hoznia a saját döntéseit arról, hogy miként jár el, nyújt-e katonai segítséget - de ha erre az útra lép, annak komoly ára lesz Kína számára - mondta Sullivan a CNN műsorában. Kína nem kötelezte el magát a csomag mellett, de Peking nem is vetette el ezt a lehetőséget - mondta Sullivan az ABC "This Week" című műsorában adott külön interjúban. Az amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés