Előfizetői tartalom

Elárulta a CIA igazgatója, miben bízik Putyin - Kritikus lesz a 2023-as év az amerikai hírszerzés vezetője szerint

MTI
A 2023-as év kritikus lesz abból a szempontból, hogy az Egyesült Államok minden eszközbeli és hírszerzési támogatást megadjon Ukrajna számára - jelentette ki a CIA igazgatója egy vasárnap megjelent interjúban. William Burns szerint minden jel arra mutat, hogy az orosz elnök ma még túlságosan magabiztos abban, hogy képes lehet Ukrajnát kifárasztással felőrölni, illetve játszik az európaiak politikai kifáradására, valamint arra, hogy idővel az Egyesült Államok figyelme is más ügyek felé fordul. Az amerikai hírszerzés vezetője hangsúlyozta: a kínai vezetés fontolgatja halált okozó felszerelések szállítását Oroszországnak, de a Nyugat Oroszországgal szembeni határozott lépései, valamint a háború alakulása az elmúlt egy évben elbizonytalanítóan és "kijózanítóan" hatott Kínára.

A 2023-as év kritikus lesz abból a szempontból, hogy az Egyesült Államok minden eszközbeli és hírszerzési támogatást megadjon Ukrajna számára - jelentette ki a CIA igazgatója egy vasárnap megjelent interjúban. William Burns az ABC televíziónak adott interjúban azt fejtegette, hogy az orosz fél jelenleg nem gondol komolyan tárgyalásra, és mint fogalmazott, ebbe az irányba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés