Előfizetői tartalom

Felesége védte meg Bident, élesen szólt oda a kritikusoknak

Portfolio
Jill Biden, az Egyesült Államok first ladyje szeretné, ha az amerikaiak tudnák, férje, Joe Biden elnök valóban tervezi, hogy elindul a második négyéves elnöki mandátum megszerzéséért, és ő teljes mértékben támogatja ezt. A first lady szerint az elnök ukrajnai útja megmutatta, hogy még mindig van energiája egy újabb kampányhoz, illetve egy második elnöki ciklushoz, és sok 30 éves sem lenne képes arra, amire Biden.

Jill Biden, akit a CNN a férje terveiről kérdezett a most befejeződött namíbiai és kenyai útján, azt mondta, hogy arra számít, hogy Joe Biden bejelenti indulását, és elvetette azt a kérdést, hogy a 80 éves demokrata esetleg nem indul a 2024-es választáson - számolt be a CNN alapján Reuters.  Természetesen támogatom - mondta a first lady, akinek a véleményét kritikusnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés