Előfizetői tartalom

„Fotó” került elő az orosz zsákmánnyá vált Leopard 2-es tankról, de van egy apró probléma

Portfolio
Tegnap a donbaszi orosz vezetők bejelentették, hogy hadizsákmánnyá vált egy Leopard 2-es harckocsi Bahmut térségében, melyet lengyel zsoldosok kezeltek. Már akkor erősen gyanítható volt, hogy nem igaz a hír, az oroszok azonban fotókkal próbálták meggyőzni a szkeptikusokat. Nem nehéz kideríteni, hogy a harcképtelenné vált Leopardról készült fénykép nem Bahmutnál, nem Ukrajnában, de még csak nem is idén készült.

Alekszej Muratov, az Egyesült Oroszország politikai párt donyecki ágának elnökhelyettese tegnap azt mondta: az orosz haderő zsákmányolt egy Leopard 2-es harckocsit Bahmut térségében, melyet lenyel kezelői egyszerűen feladtak. A hírt mi is szkeptikusan fogadtuk: Kapcsolódó cikkünk 2023. 03. 01. Egészen hihetetlen sztorival álltak elő az oroszok: Leopard 2-es harckocsit zsákmányoltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés