Előfizetői tartalom

Kilakoltatja a brit királyi család Harry herceget és Meghant

MTI
A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnét - közölte a házaspár szóvivője. Harry herceg "Tartalék" című könyvének megjelenése óta folyamatos volt a találgatás a brit sajtóban arról, hogy rendezhető-e valaha a Harry és családja közötti viszony. Az első elemzések szerint nem a megbékélést valószínűsíti Harry és felesége most bejelentett "kilakoltatása" a Frogmore Cottage-ból.

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnét - közölte a házaspár szóvivője. Harry - III. Károly király és a néhai Diana hercegné másodszülött fia - és Meghan jó ideje nem lakik állandó jelleggel a tíz hálószobás, műemléki védelem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés