Előfizetői tartalom

Svéd-magyar tárgyalás: a kitűzött dátum tarthatónak tűnik a NATO-csatlakozás ratifikációjára

Portfolio
A svéd politikusoktól származó információk alapján úgy tűnik, a NATO csatlakozás ratifikációjának "megvitatása" miatt Svédországba látogató magyar küldöttséggel folytatott tárgyalások elsősorban a kétoldalú kapcsolatok megerősítéséről szóltak, és a magyar részről korábban hangoztatott kritikák nem kaptak teret. A svéd fél úgy véli, hogy a március végi dátum a ratifikációra tarthatónak tűnik, amely egybecseng a magyar küldöttség korábbi nyilatkozataival - írja a Telex.hu.

A Hende Csaba korábbi védelmi miniszter vezetésével Svédországba látogató küldöttség a svéd parlament külügyi bizottságának elnökével, Aaron Emilssonnal találkozott, aki megjegyezte: a magyar fél részéről korábban hangoztatott kritikák nem merültek fel, miszerint Svédország, miközben - a másik tagjelölttel, Finnországgal együtt - „segítséget kér” Magyarországtól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés