Előfizetői tartalom

Lehet, hogy megvan az ukrajnai háború első harckocsizó ásza

Portfolio
A modern páncéltörő fegyverek miatt viszonylag nyomott szerep jut Ukrajnában a harckocsiknak, harckocsizóknak, az extrém magas veszteségek mellett ritkán hallani arról, hogy egy-egy tank személyzete kiemelkedően teljesít a harcmezőn. Orosz híradások szerint megvan a háború első harckocsizó ásza, Sztyepan Beljov százados személyében.

Az orosz védelmi minisztérium közlése szerint Sztyepan Beljov és harckocsizó személyzete az Ukrajna elleni “különleges művelet” kezdete óta harcol a frontvonalon T-72B3 típusú harckocsijával, részt vettek a Kijev térsége elleni műveletekben, majd harcolt Izjumnál és most a Donbaszban is. Beljov a háborúban eddig számos kitüntetést szerzett, egyebek mellett a harctéri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés