Előfizetői tartalom

Örülhetnek a kínaiak: itt az újabb enyhítés

MTI
Március 11-től Ausztrália sem kér utazás előtti koronavírus-tesztet azoktól, akik Kínából érkeznek az országba - jelentette be csütörtökön az ausztrál egészségügyi miniszter. A szigorú kínai járványellenes intézkedések megszüntetését követően több ország is negatív tesztet kért a Kínából indulóktól utazás előtt, ám azóta ezt a követelményt mind visszavonták vagy már bejelentették, hogy vissza fogják vonni.

Március 11-től Ausztrália sem kér utazás előtti koronavírus-tesztet azoktól, akik Kínából érkeznek az országba - jelentette be csütörtökön az ausztrál egészségügyi miniszter. Az enyhítés a Hongkongból és Makaóból érkezőkre is vonatkozik. Ez egy észszerű, átgondolt döntés, amely a kínai esetszámok csökkenésén, az esetszámokról adott rendszeres kínai beszámolókon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés