Előfizetői tartalom

Videó: a háború kezdete óta ez minden ember rémálma, most oroszok tömegei kaptak róla riasztást

Portfolio
A Reuters tette közzé az Eyepresshez jutott felvételeket, amelyek az oroszországi, tévé- és rádióadást megszakító hamis, nukleáris csapásra figyelmeztető riasztásról készültek. A hackertámadás eredményeként adásba kerülő félelmetes képsorokat és hangjelzést Moszkvában és Oroszország negyedik legnagyobb városában, Jekatyerinburgban élő emberek is láthatták.

Ahogyan arról beszámoltunk, egy hackertámadás nyomán néhány orosz regionális műsorszolgáltató kedden arra szólította fel az embereket, hogy keressenek menedéket egy közelgő nukleáris csapás elől. Ez a harmadik alkalom alig több mint két hét alatt, hogy az ország médiaállomásai hamis figyelmeztetést sugároztak. Február 22-én egy polgári védelmi sziréna jelezte hamisan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés