Előfizetői tartalom

Északról támadják az oroszok Bahmutot, új küldetést talált a Wagner-zsoldosoknak Prigozsin - Háborús híreink hétfőn

Portfolio
Ukrán források szerint vasárnap este az orosz csapatok támadást indítottak a Bahmut legészakibb csücskében található vasművek ellen. A város keleti fele már szinte biztosan orosz irányítás alatt áll. Mindeközben Jevgenyij Prigozsin, a hírhedt Wagner-zsoldosok vezetője bejelentette, hogy a Wagner új célja az, hogy egy "ideológiával rendelkező" hadsereggé váljon. A gyakran csak Putyin séfjeként emlegetett Prigozsin azt is elmondta, hogy ez az ideológia az "igazságért folytatott harc" lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

2023. március 14. 06:29 Megosztás Háborús híreink kedden is folytatódnak: Kapcsolódó cikkünk 2023. 03. 14. Újabb lendületet kapnak a Leopardok, óriási pénzekből fegyverkezik Amerika – Háborús híreink kedden ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés