FONTOS Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?
 
Előfizetői tartalom

Újabb légi incidens történt a NATO és Oroszország között, hamarosan bővülhet a NATO - Háborús híreink szerdán

Portfolio
Elvesztette a Wagner csoport és vezére, Jevgenyij Prigozsin Vlagyimir Putyin orosz elnök bizalmát, állítja ezt Olekszander Kovalenko ukrán biztonságpolitikai elemző, a hivatalos ukrán vélemény szerint pedig már meg is semmisülhetett a zsoldossereg nagy része Bahmutnál. Tegnap késő délután egy orosz elfogó vadász megsemmisített egy amerikai drónt a Fekete-tenger felett, amit az amerikaiak felelőtlen lépésnek neveztek. Ma újabb incidens történt Észtország környékén, ezúttal nem végződött balesettel az eset. A kiszivárgott információk szerint Törökország hamarosan zöld utat ad Finnország NATO-csatlakozásához.

2023. március 15. 19:38 Megosztás Pentagon: nem volt szándékos az amerikai drónnal való ütközés Tegnap késő délután érkezett a hír, mely szerint az orosz légierő egyik SZU-27-es gépe összeütközött a Fekete-tenger fölött az amerikai légierő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés