Előfizetői tartalom

Előkerült az eddigi legerősebb bizonyíték a Covid valódi eredetéről, de valaki gyorsan törölte az adatokat

Portfolio
A HVG szúrta ki Kemenesi Gábor virulógus tweetjét, melyben a szakértő a nemrég a GISAID-ban, a COVID-19 világjárványért felelős koronavírus genomiális adatait összegyűjtő adatbázisban megjelent (majd onnan gyorsan törölt) adatokra hivatkozva azt írja, kiderülhetett, hogy honnan is és hogyan is indult el pontosan a 2019-es világjárvány.

A GISAID-ban rövid időre megjelent egy nyestkutyáktól származó génszekvencia, mely bizonyíthatja azt, hogy a SARS-COVID vírus a vuhani piacon illegálisan árusított állatokból vándorolt át az emberekre. Szóval úgy tűnik, hogy felkerültek a GISAID adatbázisba mosómedve eredetű SARS2 szekvenciák. Ezeket később leszedték de a dolognak már híre ment és el is kezdték elemezni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés