Előfizetői tartalom

Leleplező felvétel: valami nagyon nem stimmel a krími drónincidenssel kapcsolatosan

Portfolio
Azt követően, hogy a Pentagon csütörtökön elérhetővé tette a kedden lezuhant amerikai MQ-9 Reaper drón által készített utolsó felvételeket, csak idő kérdése volt, hogy valamelyik geolokációval foglalkozó portál beazonosítsa azt, hogy pontosan merre is járt a gép. A Twitteren megjelent gyorselemzés szerint a Reaper a megszokottnál jóval közelebb repült az oroszok által ellenőrzött területekhez.

A felvétel közlésekor már feltűnő volt az, hogy rövid ideig szárazföld is látható az MQ-9-es által készített videofelvételen. A geolokációval foglalkozó GeoConfirmed Twitter csatorna mindemellett azt is kiszúrta, hogy a szárazföld feltűnésekor a Reaper éppen északnyugati irányba tartott. It appears that the U.S. Air Force MQ-9 Surveillance Drone that Crashed in the Black...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés