Előfizetői tartalom

Szavaz ugyan március 31-én az Országgyűlés NATO-csatlakozásról, de csak a finnről

Portfolio
Csütörtökön érkezett a hír arról, hogy hosszas huzavona után március 31-én az Országgyűlés ismét szavaz a finn és svéd NATO-csatlakozásról. Délutánra Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője facebook posztban pontosította a hírt és elmondta, hogy csak Finnország csatlakozásáról fog dönteni az Országgyűlés, előrehozott dátummal.

A Fidesz-frakció nevében tájékoztatom Önöket, hogy döntöttünk Finnország NATO-csatlakozásának támogatásáról. Az erről szóló parlamenti szavazást március 27-ére előrehozzuk, azon egységesen igennel fogunk voksolni - írta a frakcióvezető. Kocsis elmondta azt is, hogy a svéd csatlakozásról később fognak szavazni, azt azonban nem, hogy mikor, illetve, hogy pontosan milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés