Előfizetői tartalom

Elfogatóparancsot adtak ki Putyin ellen, kamikaze drónok csaptak le Ukrajnára - Háborús híreink szombaton

Portfolio
Tegnap a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság körözést adott ki Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen. A nemzetközi törvényszék azért akarja felelősségre vonni az orosz vezetőt, mert az orosz haderő számos háborús bűncselekményt elkövetett az Ukrajna elleni inváziója során. Szintén tegnap került bejelentésre, hogy Lengyelország után Szlovákia is MiG 29-es vadászgépeket adna át Ukrajnának, emellett Törökország jóváhagyta Finnország NATO csatlakozását, amit az Egyesült Államok is üdvözölt, ugyanakkor az amerikaiak sürgetik Magyarországot a finn-svéd csatlakozás haladéktalan lezárására. Cikkünk folyamatosan frissítjük.

2023. március 18. 15:59 Megosztás A törökök szerint megsikerült hosszabbítani az egyik legfontosabb orosz-ukrán megállapodást Oroszország és Ukrajna megállapodott a fekete-tengeri gabonaexportot lehetővé tévő megállapodás meghosszabbításáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés