Előfizetői tartalom

Meglepetésszerű látogatást tett Vlagyimir Putyin Mariupolba

Portfolio
Meglepetésszerű látogatást tett Vlagyimir Putyin Mariupolba egy nappal azután, hogy a Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűnökkel vádolta és elfogatóparancsot adott ki ellene - írja a Reuters. Az oroszok által megszállt Mariupol városának nagy része a háború első hónapjaiban megsemmisült, majd májusban az orosz csapatok kezére került.

Helikopterrel repült Vlagyimir Putyin Mariupolba, majd autóval járta be a város körüli kerületeket. Az orosz elnök a miniszterelnök-helyettessel járta végig a várost, aki tájékoztatta a különböző infrastrukturális elemek újjáépítéséről. A látogatásra egy nappal azután került sor, hogy a Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűnökkel vádolta és elfogatóparancsot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés