Előfizetői tartalom

Rossz ötlet volt drónokat küldeni: újabb szankciókat kap a nyakába Moszkva szövetségese

MTI
Ausztrália újabb pénzügyi szankciókat vet ki Iránra, valamint utazási tilalmat vezet be iráni állampolgárok és szervezetek ellen az emberi jogok megsértése miatt - közölte hétfőn Penny Wong ausztrál külügyminiszter. Szankciókat és utazási tilalmat rendeltek el 13 iráni állampolgár és egy szervezet ellen, mert részt vesznek az Oroszországnak szánt drónok gyártásában és szállításában - mondta Wong, hozzátéve Ausztrália kiáll az iráni és az ukrán nép mellett.

Ausztrália újabb pénzügyi szankciókat vet ki Iránra, valamint utazási tilalmat vezet be iráni állampolgárok és szervezetek ellen az emberi jogok megsértése miatt - közölte hétfőn Penny Wong külügyminiszter. A szankciókkal sújtottak között szerepel az iráni erkölcsrendészet négy tagja. Ez a szervezet felelős Mahsza Amini 22 éves kurd nő szeptemberi őrizetbe vételéért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés