FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Teljesen kiakadt a szakadár parancsnok: „Putyin jobb, ha befogja a száját!”

Portfolio
Igor Girkin, az FSzB egykori hírszerzője, a donbaszi szakadár erők egyik parancsnoka, legutóbbi videós közvetítésében kőkemény hangnemben kritizálta Vlagyimir Putyin orosz elnököt. A szakadár vezető felháborodását az váltotta ki, hogy az orosz elnök korábban kijelentette, 2014-ben a hiperszonikus fegyverek hiánya miatt nem indított széleskörű háborút Ukrajna ellen.

Igor „Sztrelkov” Girkin volt FSzB-ügynök és donbaszi szakadár vezető, a háború egyik legnagyobb támogatója és az orosz katonai vezérkar egyik legnagyobb kritikusa legújabb videós közvetítésében ment neki Vlagyimir Putyin orosz elnöknek. A szakadár parancsnok teljes felháborodását az elnök az orosz-ukrán háború esetleges 2014-es kezdetével kapcsolatos újságírói kérdésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés