Előfizetői tartalom

Hivatalosan is tárgyal egymással Putyin és Hszi, megvan az új Bahmut – Háborús híreink kedden

Portfolio
Hszi Csin-ping kínai elnök hétfőn háromnapos látogatásra érkezett Moszkvába. A látogatás első napján nem hivatalos tárgyalást folytatott Vlagyimir Putyin orosz államfővel, ezt kedden követi a két vezető hivatalos tárgyalása. Az oroszok nagyon lassan haladnak előre Bahmutnál, és fokozódik a helyzet egy másik Donyeck megyei város, Avdijivka körül is. A brit védelmi minisztérium hétfői hírszerzési jelentése szerint ez a város lehet a következő Bahmut – ezt az értékelést megerősítette az ukrán haderő egyik szóvivője is.

2023. március 22. 06:21 Megosztás Háborús híreink szerdán is folytatódnak: Kapcsolódó cikkünk 2023. 03. 22. Érkeznek a Marderek, támadás érte a Barátság vezetéket – Háborús híreink szerdán ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés