Előfizetői tartalom

Grandiózus tervvel rukkolt elő Oroszország, de van itt egy nem is olyan apró bökkenő

Portfolio
Dmitrij Medvegyev, az Orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, a háború és Putyin egyik legkövetkezetesebb támogatója hosszú interjút adott az orosz médiumok, köztük a Ria Novosztyi számára. A volt orosz elnök az interjú során szót ejtett a jelenlegi orosz-ukrán háború állásáról, várható eredményeiről és az egész világot leköröző orosz technológiai fölényről.

Dmitrij Medvegyev az interjú során a korábbi katonai céloknál grandiózusabb tervet jelentett be Ukrajnával kapcsolatosan. A volt elnök elsőként arról beszélt, Kijev nem titkolt célja, hogy a NATO-csatlakozását követően támadást indítson Oroszország ellen, a Krím visszaszerzése érdekében, ráadásul a NATO védőernyője alatt még atomfegyvereket is gyártanának. Medvegyev...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés