Előfizetői tartalom

Megint nagyon kiakadtak Elon Muskra

MTI
Az országoknak nem szabadna alávetniük szuverenitásukat az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO) - jelentette ki csütörtökön Elon Musk, a Twitter elnök-vezérigazgatója, akinek szavait a WHO főigazgatója nyomban visszautasította a mikroblogportálon, nevének említése nélkül álhírterjesztéssel vádolva meg az amerikai multimilliárdost.

"Az országoknak nem szabadna alávetni magukat a WHO fennhatóságának" - írta Musk a 132 millió felhasználóval bíró közösségi portálon, a Malcolm Robert jobboldali ausztrál szenátor videójában elhangzottakra reagálva, aki bírálta az ENSZ egészségügyi szakosított szervezetét.     "Az országok nem vetik alá a szuverenitásukat az @WHO-nak" - írta válaszában Tedrosz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés