Előfizetői tartalom

Ősöreg harckocsikat küld a frontra Moszkva, áll a bál a szegényített uránlőszerek miatt - Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Több videó is árulkodik arról, hogy Oroszország a több mint hetven éve kifejlesztett T-54/55-ös harckocsimodelleket is a frontra vezényli. Mindeközben megy az adok-kapok amiatt, hogy az Egyesült Királyság szegényített uránmagvas lőszert tervez küldeni az Ukrajnának adott Challenger 2-es harckocsikhoz. Moszkva és Fehéroroszország szerint a fegyver bevetése újabb eszkalációs kísérlet, míg London hangsúlyozza: az uránmagvas lőszerek a NATO harckocsizók sztenderd fegyverei. Volodimir Zelenszkij csütörtökön Herszon megye oroszok által föladott részén tett látogatást. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

2023. március 24. 06:26 Megosztás Pénteki híreink Az orosz-ukrán háborúval foglalkozó pénteki híreink itt követhetőek nyomon: Kapcsolódó cikkünk 2023. 03. 24. Új vadászgépeket kapott Kijev, hamarosan ellentámadást indíthat Ukrajna - Háborús...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés