Előfizetői tartalom

Hírszerzési jelentés: taktikát változtatott Oroszország, bajba kerülhet az ukrán légvédelem

Portfolio
A brit védelmi minisztérium vasárnapi jelentésében az Oroszország által használt iráni tervezésű öngyilkos pilóta nélküli járművek, hétköznapi nevükön kamikaze drónokkal foglalkozik. Mint írják, a rövid szünetet követően ismét erősödött a drónok használatának intenzitása, és új taktikát is alkalmaznak az ukrán légvédelem túlterhelésére.

A brit védelmi minisztérium vasárnapi jelentése szerint ismét felerősödött az iráni tervezésű Sahed-136-osok bevetésének intenzitása az ukrán területek elleni csapásmérés eszközeként. A védelmi minisztérium közlése szerint Oroszország legalább 71 darab kamikaze drónt indított Ukrajna ellen ebben a hónapban. A brit védelmi minisztérium hozzáteszi, ezek a támadások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés