Előfizetői tartalom

Súlyos helyzetbe kerülhetett Putyin magánhadserege, nem lesz kínai-orosz katonai tengely - Háborús híreink vasárnap

Portfolio
Egyre kétségbeesettebb lépésekre kényszerül Oroszország annak érdekében, hogy a frontra érkező fegyverek és élőerő utánpótlását biztosítani tudja. Kiszivárgó információk szerint újabb sorozási hullám érkezhet tavasszal, miközben az India által vásárolt fegyverszállítmányok jelentős részét átirányították az orosz-ukrán frontra. Szombat este Vlagyimir Putyin orosz elnök bejelentette, taktikai atomfegyvereket telepítenek Fehéroroszország területére. Az elmúlt hetekben egymás után érkeztek a hírek arról, hogy nehéz helyzetbe került a Prigozsin vezette orosz Wagner zsoldoscsoport. A "Putyin séfjeként" is ismert orosz vállalkozó egyre nagyobb népszerűségre tett szert katonai sikereivel, ezzel párhuzamosan pedig egyre inkább kivívta a Kreml haragját. Vlagyimir Putyin vasárnap bejelentette, országa és Kína nem lép katonai szövetségre egymással, váratlan meglepetést okozva ezzel a világnak.

2023. március 26. 20:31 Megosztás Reagált az EU az orosz fenyegetésre Az Európai Unió (EU) kész új szankciókat bevezetni Fehéroroszországgal szemben, amennyiben a minszki vezetés elfogadja orosz atomfegyverek elhelyezését az országa területén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés