Előfizetői tartalom

Aggódik Szlovákia elnöke: ez betehet Ukrajna támogatásának 

Portfolio
Ukrajna támogatása anyagilag és erkölcsileg fogy, Szlovákiában talán még jelentősebben, mint másutt – mutatott rá Zuzana Čaputová szlovák államfő. Az orosz háború kezdete óta Pozsony többször is segítette Kijevet katonai felszerelésekkel. Ezt bírálja a Robert Fico volt miniszterelnök vezette szlovák ellenzék, aki mára a választások előtti közvélemény élére került – írta meg az Idnes.

Zuzana Čaputová szlovák köztársasági elnök hétfőn, a pozsonyi külpolitikai konferencián elmondott beszédében kiemelte, sem a nyugati országok, sem az Európai Unió anyagi forrásai nem kimeríthetetlenek, és Ukrajna anyagi támogatásának lehetősége egyre inkább apad. A lehetséges katonai segélyekkel kapcsolatban a források nem kimeríthetetlenek. Ha nem fektetünk be a védelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés