Előfizetői tartalom

Figyelmeztet Putyin szövetségese: olyan fegyverei vannak Oroszországnak, amelyekkel elpusztíthatja akár Amerikát is

Portfolio
Nyikolaj Patrusev, Vlagyimir Putyin elnök egyik szövetségese arra figyelmeztetett, hogy Oroszországnak megvannak a fegyverei ahhoz, hogy bármely ellenséget, beleértve az Egyesült Államokat is, elpusztítsa, ha a létezését fenyegetik. Az orosz Biztonsági Tanács befolyásos titkára azzal vádolta Washingtont, hogy alábecsüli Moszkva nukleáris erejét - írta meg a Reuters.

Nyikolaj Patrusev, az orosz Biztonsági Tanács befolyásos titkárának mostani nyilatkozata a legutóbbi azon megszólalások sorában, amelyek a világ két legnagyobb atomhatalma közötti nukleáris összecsapás veszélyét vetítik fel. Patrusev, a Rosszijszkaja Gazeta című állami lapnak adott nyilatkozatában kijelentette, hogy az amerikai politikusok elbízzák magukat, amikor azt gondolják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés