Előfizetői tartalom

Mi lesz ebből? Akár 18 atombombához is elegendő plutóniummal rendelkezhet a nukleáris arzenál bővítésére készülő rezsim

MTI
|
Portfolio
Kim Dzsongun észak-koreai vezető hétfőn az ország nukleáris fegyverarzenáljának növelésével kapcsolatban adott utasításokat egy állami atomfegyverkezési intézet tisztviselőinek és tudósainak - közölte az észak-koreai média. Kim Dzsongun a tudósok előtt hangsúlyozta, hogy a nukleáris arzenál "exponenciális" bővítése a cél, és ennek érdekében fel kell gyorsítani a bombák előállításához szükséges üzemanyaggyártást.

Kim Dzsongun észak-koreai vezető hétfőn az ország nukleáris fegyverarzenáljának növelésével kapcsolatban adott utasításokat egy állami atomfegyverkezési intézet tisztviselőinek és tudósainak - közölte az észak-koreai média. A KCNA helyi állami hírügynökség fotókat tett közzé egy Hvaszan-31-nek nevezett új, kisebb nukleáris robbanófejről, amelyet az észak-koreai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés