Előfizetői tartalom

Kiengedték a kórházból Ferenc pápát

Portfolio
A 86 éves Ferenc pápát még szerdán szállították be a római Gemelli kórházba, miután légzési nehézségekre panaszkodott. Csütörtökön Matteo Bruni, a Római Kúria Szentszéki Sajtóirodájának igazgatója elmondta, hogy az egyházfő kipihente magát, és már kórházi szobájából dolgozott. A pápát végül három nap után szombat reggel engedték haza - jelentette a Sky News.

A kiengedést követően az egyházfő egy fehér autó első ülésén ülve integetett a kórház előtt. Nem ijedtem meg, még élek - mondta viccelődve az újságíróknak. A kórházi kezelés miatt sokáig kétséges volt, hogy Ferenc Pápa részt vehet -e a húsvéti programokon, Matteo Bruni szóvívő azonban elmondta, hogy a Szent Péter téren tartott virágvasárnapi misén már jelen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés