Előfizetői tartalom

Még több évig tarthat a háború, forradalmi változásokról döntött Putyin - Háborús híreink szombaton

Portfolio
Tegnap Vlagyimir Putyin jóváhagyott egy olyan új külpolitikai koncepciót, amelyben elsősorban az Egyesült Államokkal és a szövetséges országokkal való szembenállás kapta a fókuszt: a koncepció szerint a nemzetközi kapcsolatokban éppen a forradalmi változások korszakát éljük. Emellett Olaf Scholz német kancellár elmondta, hogy szerintük még több évig is tarthat a háború, az ukránok pedig semmiképpen sem veszíthetek. Emellett Ukrajna elutasította Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök tűzszünetre tett javaslatát. Cikkünket folyamatosan frissítjük!

2023. április 01. 21:30 Megosztás Zelenszkij: teljes csődöt mondott az ENSZ BT, azonnali reformok kellenek Az ENSZ Biztonsági Tanácsának reformját követelte szombati videóüzenetében az ukrán elnök. Tovább a cikkhez ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés