Előfizetői tartalom

Ismét patthelyzet alakult ki az oroszok által megkörnyékezett balkáni országban

MTI
A Bojko Boriszov volt miniszterelnök Polgárok Bulgária Európai Fejlődéséért (GERB) nevű jobbközép pártja által vezetett választási szövetség kapta a legtöbb szavazatot a bulgáriai előrehozott parlamenti választásokon - derült ki a voksok 96 százalékának megszámlálásán alapuló, hétfőn közzétett hivatalos eredményekből.

Bulgáriában két év alatt ez volt az ötödik parlamenti választás. A vasárnapi választások eredményei szerint a GERB és a Demokratikus Erők Szövetsége (SZDSZ) blokkja együttesen a szavazatok 26,5 százalékát szerezte meg, megelőzve a Nyugat-barát reformista blokkot, amelyet a Folytatjuk a Változást vezet 24,9 százalékkal, míg a nacionalista Újjászületés párt a voksok 14,4...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés