Előfizetői tartalom

Váratlan látogató érkezett Ukrajnába - Komoly ígéretet tett Zelenszkijnek

Portfolio
Mike Pompeo, az egykori Donald Trump-adminisztráció külügyminisztere hétfőn Ukrajnába látogatott, hogy kihangsúlyozza Kijev támogatását az orosz-ukrán háborúban. A republikánus politikus ottjártakor kijelentette, azon fog dolgozni, hogy Washington F-16-os vadászgépeket és nagy hatótávolságú rakétákat szállítson a háborúban álló országnak - írta meg a Reuters.

Mike Pompeo, volt amerikai külügyminiszter, a soron következő amerikai választások egyik lehetséges republikánus elnökjelöltje, az Egyesült Államok üzletembereiből és több humanitárius intézmény képviselőiből álló küldöttséggel utazott Ukrajnába. Az ukrán törvényhozók, kormánytisztviselők, katonák előtt elmondott beszédében hangsúlyozta, Washington érdeke, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés