FONTOS Elrettentő uniós haderőt mozgosítanának – Brüsszel asztalán az új terv
 
Előfizetői tartalom

Újabb lépésekre van szükség az uniós szintű roma integrációhoz

MTI
Együttműködésre van szükség helyi, regionális és nemzeti szinten annak érdekében, hogy az élet minden területét érintően megvalósuljon a romák tényleges egyenlősége - jelentették ki az Európai Bizottság illetékes tagjai szerdán, a romák április 8-án tartott nemzetközi napja alkalmából. Hozzátették, hogy az együttműködésbe a romákat is teljeskörűen be kell vonni.

Vera Jourová értékekért és az átláthatóságért felelős biztos, Helena Dalli egyenlőségért felelős biztos és Várhelyi Olivér, az európai szomszédságpolitikáért és a csatlakozási tárgyalásokért felelős biztos közös nyilatkozatukban biztató fejleménynek nevezték, hogy több európai uniós tagállam és csatlakozni váró ország aktívan küzd a cigányellenesség felszámolásáért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés