Előfizetői tartalom

Szabadlábra helyezték a neves politikus férjét

MTI
Kihallgatása után szabadlábra helyezték Nicola Sturgeon volt skót miniszterelnök férjét, akit szerdán a Skóciában kormányzó, függetlenségre törekvő Skót Nemzeti Párt (SNP) finanszírozásának ügyében folyó nyomozás keretében vettek őrizetbe. Az 58 éves Peter Murrellt a skót rendőrség (Police Scotland) tájékoztatása szerint gyanúsítottként tartották vizsgálati fogságban, de szerda este - egyelőre vádemelés nélkül - elengedték.

Murrell kihallgatásával egyidejűleg a Police Scotland nyomozói számos helyszínen, köztük a házaspár glasgowi otthonában és az SNP edinburghi székházában is házkutatást tartottak. Nicola Sturgeon és férje házában még szerdán késő este is jelen voltak a nyomozók, és a kertben egy helyszínelő sátrat állítottak fel. A Police Scotland szerda esti közleménye szerint a vizsgálat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés