Előfizetői tartalom

Nehéz lángszórókkal bombázzák Bahmutot, lángokban az orosz védelmi minisztérium – Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
KTO Rosomak típusú páncélozott harcjárművek és egyéb hadifelszerelés szállításáról szóló szándéknyilatkozatot írt alá szerdán Varsóban Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. Csehország további mintegy 600-700 millió korona (9900 - 11550 millió forint) értékben küld a közeljövőben hadianyagot Ukrajnának. Jóváhagyta a kétkamarás román parlament egyesített védelmi bizottsága a román védelmi minisztérium (MAPN) öt fegyverbeszerzési programját, amelyek költésvetése együttesen mintegy tízmilliárd dollárt (7,1 milliárd eurót és 2,5 milliárd dollárt) tesz ki. Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes azt mondta, hogy Oroszország és az Egyesült Államok már túljutott a viszony hidegháborús szakaszán, és most már a konfliktus forró fázisában tart. TOSz-1-es nehéz lángszórókkal bombázta az orosz haderő Bahmut központját. Ég az orosz védelmi minisztérium épülete Moszkvában. Cikkünk folyamatosan frissül.

2023. április 07. 08:21 Megosztás Háborús híreink pénteken is folytatódnak: Kapcsolódó cikkünk 2023. 04. 07. Ellentámadáshoz készülődnek az ukrán erők, európai vezetők győzködik Hszi elnököt – Háborús híreink pénteken ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés