Előfizetői tartalom

Titkos amerikai tervek szivárogtak ki, elképesztő hiány az orosz költségvetésben – Háborús híreink pénteken

Portfolio
Ukrajna nyolc, összesen 40 ezer fős rohamdandárt állít fel, amelyeket a készülő ukrán ellentámadásnál vetnek majd be. Kína és Franciaország egyetért abban, hogy a nukleáris fegyverek bevetése nem megengedhető az ukrajnai háborúban. Kína nem ismeri el Ukrajna megyéinek elcsatolását, még a Krímét sem, és kész együttműködni Franciaországgal az ukrajnai háború tárgyalásos úton történő lezárásának elérésében. Az orosz szövetségi költségvetés hiánya az idei első negyedévben megközelítette az éves tervezettet, mivel Moszkva sokat költött az Ukrajna elleni hadjáratára, miközben csökkentek az energiabevételei. Kéthetes tűzszünetet kihirdetését javasolta Ferenc pápa az ukrajnai háborúban szemben álló felek között a katolikus és ortodox húsvét és nagyhét ünneplésének idejére. Az amerikai védelmi minisztérium vizsgálatot indított ukrajnai katonai tervekről szóló, minősített amerikai és NATO-információk nyilvánosságra kerülése ügyében. Cikkünk folyamatosan frissül.

2023. április 07. 21:56 Megosztás Nincs elég festék, ezért kizárólag egy színben gyártják a Ladákat Oroszországban A szankciók bevezetését követően Oroszország nem tud elegendő mennyiségű festéket importálni, így kizárólag fehér színben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés