Előfizetői tartalom

Lerombolták a harcedzett orosz haderő mítoszát? A háború 10 borzasztóan kínos pillanata

Portfolio
Az orosz-ukrán háború 2022-es kezdete óta soha nem látott módon tapasztalhatják meg a háborúzó felektől távol élő emberek is a frontvonalakon történő mindennapi és egyáltalán nem mindennapi eseményeket. Most összeszedtünk 10 olyan látványos baklövést, amelyet a fronton harcoló orosz katonák, vagy épp az általuk használt haditechnikai eszközök követtek el a háború kirobbanása óta.

10. A leghíresebb ukrán drónparancsnok kilövése Április 3-án több orosz csatorna is beszámolt arról, hogy kilőtték az Ukrajnában hősnek kikiáltott híres drónparancsnokot, a magyar felmenőkkel is rendelkező Robert Iosifovich Brovdit (hívójele: „Magyar”). Az oroszpárti Twitter csatornák által megosztott felvételen egy elesett ukrán katona látható, akinek az arca kísértetiesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés