FONTOS Így alakul szerdától a benzin ára
 
Előfizetői tartalom

Felfedte az észt titkosszolgálat, milyen módszerekkel gyűjt információkat Oroszország

Portfolio
Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) szisztematikusan megpróbálja beszervezni az Oroszországból Észtországba érkező háborús menekülteket, amíg azok még orosz területen tartózkodnak. Az észt belbiztonsági szolgálat (ISS) szerint az FSZB pénzügyi ösztönzőket ajánlott fel és erőszakkal fenyegetett, hogy együttműködésre ösztönözze őket - számolt be az ERR észt portál.

Az észt belbiztonsági szolgálat (ISS) éves áttekintése szerint az Ukrajna elleni orosz katonai invázió megkezdésétől 2022 végéig mintegy 45 ezer Ukrajnából érkező menekült kért védelmet Észtországban. Ahogy az ERR rávilágít, a velük való beszélgetésekből vált világossá az FSZB tevékenysége az ukránok ellen az orosz és a megszállt területeken. A portál arra is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés