Előfizetői tartalom

Itt az újabb amerikai szankciós lista, érdekes nevek kerültek fel rá

MTI
|
Portfolio
Az amerikai kormány több mint 20 országhoz kötődő szervezetek és magánszemélyek ellen hozott újabb szankciókat az Oroszország ukrajnai háborújának támogatásában betöltött szerepük miatt szerdán. A közlemény több mint 120 szervezetről és egyénről tett említést - jelentette be az amerikai külügyminisztérium, megerősítve, hogy Magyarország is érintett.

Az újabb büntetőintézkedéssel sújtott szervezetek között van Aliser Uszmanov orosz milliárdos üzleti érdekeltsége, a többi között acélipari termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó USM Holding, amely az amerikai érvelés szerint az eddigi szankciók megkerülésére kialakított hálózat központi eleme. Az üzletemberre vonatkozó büntetőintézkedéseket már tavaly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés