Előfizetői tartalom

Súlyos a helyzet Bahmutnál, Moszkva szuperfegyverekkel kísérletezik - Háborús híreink szerdán

Portfolio
Jevgenyij Prigozsin Wagner-vezér szerint elfoglalták Bahmut városának 80%-át. A zsoldosvezér szerint erősítést kaptak az orosz deszantos erőktől is az ostromhoz. Kiszivárgott dokumentumok szerint Egyiptom fegyvereket akart szállítani Oroszországnak, az Egyesült Államok pedig elhúzódó háborúra számít. A brit hírszerzés szerint az oroszok Melitopol védelmére készülnek. Az orosz stratégiai csapásmérő erők egy újfajta nagy hatótávolságú rakétarendszerrel hajtottak végre kísérletet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. április 12. 20:22 Megosztás Újabb 333 kanadait tiltottak ki Oroszországból Válaszul az Ottawa által bevezetett szankciókra Moszkva 333 kanadai állampolgárnak tiltja meg az Oroszországba való beutazást - közölte szerdán az orosz külügyminisztérium....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés