Előfizetői tartalom

További katonai segítséget kért az ukrán védelmi miniszter Madridtól

MTI
|
Portfolio
Aknakereső és légvédelmi rendszerekhez, tüzérségi fegyverekhez és lőszerhez szeretne jutni Ukrajna Spanyolországtól - közölte Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter szerdán Madridban, a spanyol védelmi miniszterrel, Margarita Roblesszel tartott közös sajtótájékoztatón, amelyen megköszönte Madrid eddig nyújtott humanitárius segítségét és katonai támogatását.

Margarita Robles méltatta a két kormány közötti jó kapcsolatot, és nyomatékosan hangsúlyozta, hogy Spanyolország kész mindaddig, amíg szükséges, egy olyan országot támogatni, amely "nemcsak a saját szuverenitását és integritását védi, hanem egy olyan közösség értékeit is, amely hisz a békében és a demokráciában". Robles kijelentette, hogy Madrid a jövőben is folytatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés